Janneke Strijk

Allereerst wil ik u van harte welkom heten op mijn website! 

Mijn naam is Janneke Strijk en ik ben geboren in Amsterdam. Ik mag mezelf de trotse eigenaresse noemen van The skin lounge schoonheidssalon in Zaandam.

Het mooiste en beste in iedereen naar boven halen, daar ligt mijn passie en liefde! Ik luister naar uw wensen en neem ruim de tijd voor u en dit zorgt ervoor dat elke behandeling een goed resultaat geeft en uniek is. Mijn grootste wens is de klant, u dus, met een goed gevoel en er mooi uitziend naar huis te laten gaan.

Als schoonheidsspecialiste ben ik actief bezig om mijzelf continue te blijven ontwikkelen en te inspireren. Door het toepassen van nieuwe technieken en methoden, wil ik u optimaal van dienst zijn en het aanbod in mijn beauty salon blijven variëren en vernieuwen. Bovendien voer ik de behandelingen met veel passie en geduld uit, met diepgaande resultaten voor natuurlijke huid- en gezichtsverzorging.

De behandelingen en producten zijn altijd afgestemd op uw huidconditie. Zodat deze altijd passen bij wat uw huid op dat moment nodig heeft.

Wilt u de sfeer komen proeven en ervaren, maak dan een afspraak.

Ik hoop u snel te mogen verwelkomen in de salon.